Om oss

Vilka är vi?

Osteopatho ad Sanantis är latin och betyder ordagrant ”Genom osteopati till ditt välmående”.

Kliniken, som tidigare skyltade med namnet JL Behandlingar, har flyttat och ligger idag på Drottninggatan 16 i Göteborg. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig i vår fina lokal inne på Nordic Wellness Domkyrkan, centralt och bara ett par minuters promenad från Brunnsparken!

Vi som jobbar här är välutbildade, kunniga och kvalitetsinriktade terapeuter som strävar efter noggrant genomtänkta och personligt utformade behandlingar, anpassade efter dig och dina behov. Samtliga terapeuter är dessutom försäkrade via branschledande bolag inom friskvårdsförsäkringar, så att du alltid skall kunna känna dig lugn och säker när du befinner dig på behandlingsbänken hos oss.

Vårt primära mål är alltid att hjälpa dig, oavsett om det är ett riktigt jobbigt ryggskott eller om du endast vill ha en behaglig massage.

070-61 69 404

oscar@osteopatho.se

Oscar Persmo

Osteopat D.O. BSc Hons , Diplomerad massör

Oscar Persmo tog examen vid Skandinaviska Osteopathögskolan våren 2020, och har arbetat terapeutiskt i klinisk miljö sedan januari 2018. Som osteopat har han en djupgående kännedom om kroppen, och en bred kunskapsbas och förståelse för kroppsapparaturens biomekanik och funktion. Behandlingarna sker lugnt och metodiskt, med biomekaniskt logiska resonemang som grund för val av allt från behandlingsområde och behandlingsteknik, till rehabiliterande övningar och små förändringar i vardagen som kan hjälpa patienten bli symptomfri.

Utöver sin utbildning som osteopat är Oscar även diplomerad massör och kan tack vare sina omfattande kunskaper som osteopat erbjuda massagebehandling som riktas mot varje enskild individs specifika problemområden och besvär, självklart utefter kundens önskemål.
Oscar är medlem i Svenska Osteopatförbundet (SOF), vilket innebär att han förbinder sig att vidareutbilda sig årligen för att bibehålla en hög kompetensnivå och kvalitetssäkra sina behandlingskunskaper enligt SOFs riktlinjer. Han är dessutom aktiv både i Göteborg och Stenungsund.

Medlem i:

Vi samarbetar med följande friskvårdsleverantörer:

Wellnet logo

Redo för en förändring?

Är du intresserad av prisuppgifter eller har andra frågor och funderingar, kontakta oss gärna för mer information!

Övriga tjänster

Hur kan vi hjälpa dig?

Osteopati

Osteopati är en typ av manuell behandlingsform där terapeuten använder händerna för att behandla smärta, stelhet och en mängd andra typer av symptom och besvär i kroppen.

Stenungsund & Göteborg

Massage

Högkvalitativ svensk massage.

Utförda av kompetenta terapeuter och massörer, anpassad efter just dina önskemål och behov.

Göteborg

Företag

Företagsmassage och osteopati i Göteborg & Stenungsund

Letar ert företag efter kompetenta massörer eller terapeuter för att kunna erbjuda personalen någon form av företagsfriskvård eller regelbundna behandlingar?

Stenungsund & Göteborg

Omdömen

Vad säger våra kunder?

Oscar is a great professional and very kind person. Got help with my problem and some tips for future. Definitely recommend and will come back myself.

Alena L.

⭐⭐⭐⭐⭐

Bra kommunikation, skräddarsydd behandling utefter mig som kunds önskemål och behov.

Richard S.

⭐⭐⭐⭐⭐

Riktigt proffsig med god förståelse för kroppen, jättenöjd efter bara första besöket, kommer att återkomma.

Joakim L.

⭐⭐⭐⭐⭐

Senaste nytt

Vad händer på företaget?

Friskvårdsbidrag

Friskvårdsbidrag

Nu är det bara en knapp vecka kvar innan kvitton och betalningar för 2023 års friskvårdsbidrag ska skickas in! Om du har pengar kvar på ditt friskvårdsbidrag som inte skall frysa inne så kan vi lösa det, även sista minuten! Skicka ett mail till mig, så hittar vi en...

God jul!

God jul!

2023 närmar sig sitt slut, och vi börjar redan nu ladda inför 2024! Hoppas att nya, gamla och framtida kunder får en riktigt god jul! //Oscar

Glad midsommar!

Glad midsommar!

Mitt i sommarvärmen vill vi passa på att önska alla en härlig midsommarvecka, en fantastisk midsommarafton, och en riktigt härlig sommar! För den som skadat sig eller fått ont under någon av sina paddlingsturer, uteträningar eller andra härliga sommaraktiviteter så...