Massage

Högkvalitativ svensk massage i Göteborg.

Utförd av kompetenta terapeuter och massörer, anpassad efter just dina önskemål och behov.

Massage som behandlingsform har en positiv effekt på flera typer av åkommor i kroppen, bland annat genom att hjälpa kroppen slappna av spänd muskulatur, öka blodcirkulation och ge en lugnande effekt.

Massage kan variera mycket mellan olika individuella utövare, men gemensamt för de flesta är att fokus ligger på en tryckande och knådande behandling av ömmande eller stela strukturer i kroppen.

Välj behandling

Klassisk svensk massage, anpassad efter just dina önskemål och behov.

Behandling 30

450 kr

Behandling 45

575 kr

Behandling 60

700 kr

Redo för en förändring?

Är du intresserad av prisuppgifter eller har andra frågor och funderingar, kontakta oss gärna för mer information!

Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna vi får från våra klienter.

Här har vi samlat vanliga frågor och svar om våra behandlingar och annan relevant information. Hittar du inte det du söker, så är du mer än välkommen att höra av dig till oss.

RÖR EJ!
Vad gör en osteopat?

Som osteopat behandlar man en stor mängd olika skador och smärtor manuellt, dvs. enbart med hjälp av sina händer, och behandlingsmöjligheterna är väldigt många. Det kan vara allt från ryggskott och nackspärr, till huvudvärk eller muskeltrötthet. Osteopati, naprapati och kiropraktik (och i viss mån även fysioterapeuter) är alla olika typer av manuella terapiformer.

Vilken behandling behöver jag?

Om det rör sig om någon typ av smärta, återkommande värk, svaghet, skador eller åkommor som påverkar dig i vardagen så är det bästa att boka Osteopatisk behandling. Om det endast är stelhet eller spänd muskulatur så brukar en vanlig massage oftast vara det mest givande.

Vilken typ av massage ska jag boka?

Vi erbjuder tre olika sorters massage; klassisk svensk (vanlig massage), djupgående och idrottsmassage. Om man är i behov av ”uppmjukning” så är det vanlig eller djupgående som är bäst. Idrottsmassage används i regel mest när man vill jobba bort trötthet eller fokusera extra på ökad blodcirkulation i ett område. Oavsett vilken variant du bokar så är vi alltid noga med att på plats fråga dig vad för typ av besvär du har och därmed även vilken typ av massage som hjälper dig bäst. Det gör alltså inget om du bokar ”fel” variant!

Jag har gjort en beställning via min friskvårdsleverantör, vad ska jag göra nu?

Friskvårdsleverantören (Benify, Actiway, ePassi, Wellnet) står endast för själva betalningen av ditt besök, du behöver fortfarande boka en tid hos oss. Din behandling bokar du via Bokadirekt, och du väljer då ”Betala på plats”. Eftersom betalningen redan är gjord via friskvårdsleverantören så behöver du inte göra något annat än att njuta av din behandling!

Hur många återbesök krävs det?

Antalet besök varierar väldigt mycket beroende på vad för typ av problem du har, men det varierar även mycket mellan individer. Vår målsättning är alltid att du ska få bästa möjliga behandling utan att känna dig tvingad att ständigt boka nya återbesök, och därför gör vi alltid en bedömning av dina behov i samband med varje besök, där vi tar hänsyn till din smärtprogression och upplevda förbättring.

Vad behöver jag tänka på inför ett besök?

Använd gärna underkläder som inte skymmer stora delar av ryggtavlan, då vi ofta börjar med att titta på ryggen under ett osteopatibesök. I övrigt behöver du inte tänka på något speciellt, kom som du är!

Historia

Massage är något som har använts av människan i flera årtusenden.

Massage är något som har använts av människan i flera årtusenden. Den antas härröra från Kina, där den användes av läkare för att behandla bland annat skadade och trötta soldater på slagfältet redan år 3000 f.kr. Sedan dess har metoden ändrats, utvecklats och förfinats för att hjälpa till att slappna av muskulatur, förbättra blodcirkulation och öka välmående hos individer runt om i världen. Idag är en av de största formerna av massage i världen den klassiska svenska massagen, som grundades av Per-Henrik Ling i början på 1800-talet.

Massage kan variera mycket mellan olika individuella utövare, men gemensamt för de flesta är att fokus ligger på en tryckande och knådande behandling av ömmande eller stela strukturer i kroppen.

Det finns mycket forskning kring massage som behandlingsform och den positiva effekt den har på många typer av åkommor i kroppen, bland annat genom att hjälpa kroppen slappna av spänd muskulatur, öka blodcirkulation och ge en lugnande effekt.

Hos oss får du en högkvalitativ svensk massage, utförd av kompetenta terapeuter och massörer, anpassad efter just dina önskemål och behov.

Oscar Persmo, ägare av Osteopatho ad Sanantis

Övriga tjänster

Hur kan vi hjälpa dig?

Osteopati

Osteopati är en typ av manuell behandlingsform där terapeuten använder händerna för att behandla smärta, stelhet och en mängd andra typer av symptom och besvär i kroppen.

Stenungsund & Göteborg

Företag

Företagsmassage och osteopati i Göteborg & Stenungsund

Letar ert företag efter kompetenta massörer eller terapeuter för att kunna erbjuda personalen någon form av företagsfriskvård eller regelbundna behandlingar?

Stenungsund & Göteborg

Omdömen

Vad säger våra kunder?

Oscar is a great professional and very kind person. Got help with my problem and some tips for future. Definitely recommend and will come back myself.

Alena L.

⭐⭐⭐⭐⭐

Bra kommunikation, skräddarsydd behandling utefter mig som kunds önskemål och behov.

Richard S.

⭐⭐⭐⭐⭐

Riktigt proffsig med god förståelse för kroppen, jättenöjd efter bara första besöket, kommer att återkomma.

Joakim L.

⭐⭐⭐⭐⭐

Senaste nytt

Vad händer på företaget?

Friskvårdsbidrag

Friskvårdsbidrag

Nu är det bara en knapp vecka kvar innan kvitton och betalningar för 2023 års friskvårdsbidrag ska skickas in! Om du har pengar kvar på ditt friskvårdsbidrag som inte skall frysa inne så kan vi lösa det, även sista minuten! Skicka ett mail till mig, så hittar vi en...

God jul!

God jul!

2023 närmar sig sitt slut, och vi börjar redan nu ladda inför 2024! Hoppas att nya, gamla och framtida kunder får en riktigt god jul! //Oscar

Glad midsommar!

Glad midsommar!

Mitt i sommarvärmen vill vi passa på att önska alla en härlig midsommarvecka, en fantastisk midsommarafton, och en riktigt härlig sommar! För den som skadat sig eller fått ont under någon av sina paddlingsturer, uteträningar eller andra härliga sommaraktiviteter så...